Zhubněte do plavek aneb realita posilování

Znáte to, každý rok, těsně před začátkem léta se začnou množit články o tom, jak zaručeně zhubnout do plavek. Obvykle slibují, že z vás bude do měsíce model/ka, odvážnější pisatelé slíbí i 14 dní. Obvykle tyto články také tvrdí, že jsou jiné, než ostatní a výsledky jsou podloženy buď americkými vědci, jde o nějaké staré východní učení, nebo stačí nějaké zázračné pilulky.

Tento článek je jiný 😉

Nebudu Vám doporučovat předražené prášky, které z Vás udělají Arnolda Schwarzeneggera. Nenabídnu osvědčené postupy východních guruů. Neodkážu ani na studii, protože se mi nechce hledat. Doporučení konzultace s vaším lékařem z článku o přibírání platí i zde.

Půlka článku pryč a vy pořád netušíte, o čem chci psát … Možná jste to pochopili z druhé části nadpisu, pokud ne, tak vám to teď objasním. Půjde o cvičení, posilování, bodybuilding chcete-li.

BodBot

Se splněním tohoto cíle nám pomůže aplikace BodBot. Proč zrovna tahle aplikace? Většinu aplikací, které jsem testoval zajímalo maximálně to, kolik vážíte a jaká je vaše výška, některé navíc při plánu využívali to, jaký máte obvod různých svalových partií. BodBot kromě těchto nastavení má i základní cviky, které by měl člověk bez problému zvládnout, pokud nemá např. zkrácené šlachy. V základním nastavení nechybí ani to, jak jste na tom se složitějšími cviky, abyste necvičili stále cviky, které bez problému zvládáte a v posilování vám nepomohou, ale někam se posouvali.

Nastavení cíle cvičení

Jako většina podobných aplikací i BodBot nabízí plus účet, který má bonusové funkce, jako je například zapisování vašeho jídelníčku. My chudí se však musíme spokojit s kombinací s Naším Fitness Kamarádem

A co vy? Cvičíte? Máte k tomu nějakého pomocníka?

Scroll to top