Hvězdy nám nepřály – kniha vs. film

U mě to začalo takhle. Už nevím kde a kdy přesně, ale zaslechl jsem Boom Clap a nějak mě to chytlo, tak jsem hned přidal na Spotify. Jak jsem tak poslouchal, zjistil jsem, že je to soundtrack z nějakého filmu. Hvězdy nám nepřály. Podle názvu tuctová romantická komedie, kterých se každý rok natočí miliony. Postupem času jsem však o tom filmu začínal poměrně často slýchat a doporučovali mi ho snad všichni, kdo pro mě něco znamenají (snad se teď nikdo z těch, co nedoporučili neurazí).

Tak já tomu dám šanci, řekl jsem si a přidal na seznam filmů. Sotva jsem však dočetl Hobita, věděl jsem, že si musím před shlédnutím filmu přečíst knihu, abych neudělal stejnou chybu dvakrát.

Pokračování článku ...More Tag

Hobit – kniha vs. film

Znáte to. Chcete jít do kina, na nějaký dobrý film. Trošku romantika, ale aby to zas nebyly dvě hodiny dojímání. Aby tam bylo taky nějaké to dobrodružství, ale bez litrů krve, jak to tak v „dobrodružných filmech“ bývá.

První dva díly Hobita zaujaly, tak volíte třetí. Peter Jackson nezklamal. Užili jste si to. Bylo to super. Tak logicky přichází ten tragický nápad. Přečtu si knihu. On vlastně není tak tragický, jen pak objevíte některé nesrovnalosti, což může pokazit úvodní dojem.

Pokračování článku ...More Tag
Scroll to top