Taky potřebujete přibrat?

Nepřepsal jsem se … Líbí se vám snad, když někomu vidíte žebra, aniž byste museli použít rentgen? Nebo jste snad viděli svaly u vychrtlého člověka? Jsem přesvědčen, že ne!

Nejsem odborník na výživu, na což bych rád upozornil. Velké změny jídelníčku tedy raději konzultujte s Vašim lékařem, ten má k dispozici dostatek informací, aby Vám neublížil.

Denní přehled na MyFitnessPal

Zbavil jsem se zodpovědnosti za případné následky, takže Vám konečně můžu doporučit vašeho „hlídače jídelníčku“. MyFitnessPal v překladu můj fitness kamarád, je webová a mobilní aplikace, do které každý den můžete zapisovat váš přísun potravin. Zároveň můžete zapisovat jak moc jste cvičili, díky čemuž aplikace odhadne, kolik asi přiberete, nebo hůře, kolik zhubnete, když budete takhle pokračovat. Tato alarmují čísla vás snad donutí něco sníst!

Alarmující čísla na MyFitnessPal

I v této aplikaci si můžete nastavit cíl, kolik byste rádi přibrali a do kdy, protože nejlepší cíl je ten, který je jasně stanovený a časově omezený.

My Fitness Pal není jen o jídelníčku, ale je tu i cvičení a další drobnosti, které vás možná zaujmou, já však svůj oblíbený nástroj na cvičení představím zase příště.

Jak jste na tom vy – potěšil vás článek jak přibrat, nebo se těšíte na příští článek o cvičení, protože s jídlem problém nemáte, ale chcete více cvičit?

DŮLEŽITÉ: Nebojte se, pokud budete nezdravě tlustí, okolí vám to dá jasně najevo. Když ovšem budete vychrtlí, málokdo si toho všimne, protože to je v módě. Hlídejte si tedy hlavně, abyste nebyli nezdravě vychrtlí, opačný extrém pohlídá okolí. Jen si dávejte pozor, aby nechtěli vidět vaše kosti.

Meghan to řekne za mě aneb mezi krásou a štíhlostí je rozdíl 😉 (Pro neanglofoní překlad)

Scroll to top