Restart aneb co se změnilo a o čem budu psát

Po pár letech nečinnosti bych tento web rád uvedl opět do provozu.

Dlouho se tu nic nedělo, tak pro začátek sepíšu, co se u mě mezitím změnilo, z čehož plyne, o čem asi budu psát, abych nebral čas lidem, kteří o zmíněná témata nebudou mít zájem.

Žonglování mě stále baví, ovšem netrénuji tak často, jako dříve, ale beru ho spíše jako odpočinek. Proto tu už asi nebude více článků o žonglování, než je tu teď. Možná jen drobné zmínky. Uvidíme.

Aktuálně si přivydělávám tvorbou webů. Zatím jsem spíše upravoval weby, které někdo načal, ale udělal jsem i nějaké kompletní weby. Tyto weby budou postupně přibývat v sekci reference, aby případní zájemci věděli, do čeho jdou.

Začínám též s tvorbou aplikací pro Windows 8 / Windows Phone a následně možná další mobilní platformy. V souvislosti se zmíněným přivýdělkem se tu možná objeví nějaké články o podnikání a marketingu.

Přes marketing se postupně dostávám ke studiu psychologie, které teď bere většinu mého času a je tam plno zajímavostí. Některé z nich se možná objeví v nějakém článku.

Se školou logicky souvisí čtení. V poslední době jsem začal více číst (i když ne moc školní četby), tak sem občas napíšu svůj názor na některou z knih. Pokud Vás taky baví čtení, určitě mrkněte na GoodReads.

Skoro bych zapomněl na cvičení. To mě poslední dobou celkem chytlo a je s ním spojeno i testování různých aplikací z kategorie zdraví a fitness, takže možná bude i nějaké zhodnocení tohoto.

Pokud Vás nějaké z témat zaujalo, občas sem mrkněte. Pokud ne, tak můžete taky, ale pak si nestěžujte, že Vám beru Váš drahocenný čas 😉

Scroll to top